O nama

Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti LIBAR Široki Brijeg djeluje od 4. listopada 2007. godine upisom u Sudski registar Rješenjem broj 064-0-Reg-07-001124, te je upisana u Registar srednjih škola Rješenjem Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Županije Zapadno-hercegovačke br. 07-01-242/08 od 20. veljače 2008.

Srednja škola LIBAR Široki Brijeg je utemeljena za obavljanje djelatnosti:
> Opća srednja škola i srednje obrazovanje
> Tehničko i stručno srednje obrazovanje
> Djelatnost škola za vozače
> Obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje


Nastava i ispitivanje polaznika u programima obrazovanja odraslih je po važećim zakonima konzultativno-instruktivna, te je u potpunosti prilagođena odraslim osobama, a svi materijali osim u školskoj knjižnici dostupni su i na našoj web stranici,  a kako izgledaju neki od priručnika provjerite u našoj Knjižnici.


SAMO ZA NAŠE POLAZNIKE:  Svi naši polaznici dobivaju besplatan pristup našoj bogatoj online knjižnici, gdje smo postavili sve potrebne edukacijske materijale na jednom mjestu, za uspješan proces srednjoškolskog obrazovanja. Sve je maksimalno prilagođeno vašim obavezama, jer mi koristimo samo provjerene metode. Pristup je na linku  e-prijava


Kroz godine našeg rada imali smo zadovoljstvo školovati mnoge polaznike, te im se ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, a dojmove nekih od njih možete provjeriti ovdje.


Glavni cilj kojim se vodimo je taj da polaznik osim uvjerenja stekne kompetencije i priznatu srednjoškolsku kvalifikaciju koja će ga izdvojiti na tržištu rada i omogućiti mu zaposlenje ili unapređenje postojećeg poslovanja.

Strategija za ostvarivanje našeg temeljnog cilja obuhvaća sljedeće aktivnosti:
1. trajnim procesom dogradnje sustava kvalitete u upravljanju ustanovom
2. angažiranjem provjerenih nastavnika i suradnika s bogatim iskustvom i odgovarajućim stručnim i nastavnim radom
3. primjenom najsuvremenijih informacijsko-komunikacijskih tehnologija i elektroničkog učenja 


Posjetite nas u Širokom Brijegu ukoliko je međunarodna srednja škola vaš izbor

Slika 1 - Naša srednja škola u Širokom Brijegu


Kod nas ste uvijek dobrodošli, te vas pozivamo da rezervirate svoje mjesto na besplatnim konzultacijama i vidite iz prve ruke kako cijeli proces školovanja funkcionira.


Fascikla i slastice čekaju svakog polaznika kako bi vas nagradili za odabir nekog od programa prekvalifikacije ili doškolovanja

Slika 2 - Slastice i fascikla su nezaobilazni na početku Vaše avanture
Čekamo Vas,


Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg ©

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_51