Knjižnica


Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar posjeduje knjižnicu sa literaturom za izvođenje nastave te ostalim obrazovnim sadržajem za upotpunjavanje nastavnog programa.


Redovitim obogaćivanjem knjižnog fonda te osuvremenjivanjem knjižnice teži se k tomu da školska knjižnica postane informacijsko središte škole.


VRIJEDI ZNATI: Svi naši polaznici dobivaju besplatan pristup našoj bogatoj online/ e-Knjižnici, gdje smo postavili sve potrebne edukacijske materijale na jednom mjestu, za uspješan proces srednjoškolskog obrazovanja. Sve je maksimalno prilagođeno vašim obavezama, tako da možete učiti, a i potrebi polagati ispite, sa vašeg elektroničkog uređaja.


Pristup je na linku  e-prijava


Izgled e-Knjižnice srednje škole LIBAR Široki Brijeg

Također, izradili smo i vlastite priručnike koji imaju za cilj olakšati polaznicima snalaženje u obaveznoj i dodatnoj literaturi, te u konačnici lakše savladavanje gradiva. Neke od priručnika možete vidjeti ispod:


Prikaz korica privatne srednje škole LIBAR Široki BrijegIskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_56