Knjižnica

Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar posjeduje knjižnicu sa literaturom za izvođenje nastave te ostalim obrazovnim sadržajem za upotpunjavanje nastavnog programa.


Redovitim obogaćivanjem knjižnog fonda te osuvremenjivanjem knjižnice teži se k tomu da školska knjižnica postane informacijsko središte škole.


VRIJEDI ZNATI: Svi naši polaznici dobivaju besplatan pristup našoj bogatoj online knjižnici, gdje smo postavili sve potrebne edukacijske materijale na jednom mjestu, za uspješan proces srednjoškolskog obrazovanja. Sve je maksimalno prilagođeno vašim obavezama, jer mi koristimo samo provjerene metode. Pristup je na linku  e-prijava


Također, naša ustanova posjeduje i vlastite priručnike koji imaju za cilj olakšati polaznicima snalaženje u obaveznoj i dodatnoj literaturi, te u konačnici lakše savladavanje gradiva. Neke od priručnika možete vidjeti ispod:Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442 

Tel 2: + 387 39 705 631 

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_56