Zašto izabrati LIBAR?

Ukoliko tražite pouzdanu adresu za stjecanje srednje škole, u nastavku teksta ćemo Vam ukratko predstaviti što škola LIBAR može ponuditi za Vas.1. Naše 15 - godišnje međunarodno iskustvo i djelovanje


Prekvalifikacija i doškolovanje u Privatnoj srednjoj strukovnoj školi LIBAR Široki Brijeg se uspješno vrše već 15. školsku godinu. Za to vrijeme imali smo zadovoljstvo školovati i uspješno prekvalificirati polaznike iz raznih dijelova šire regije koji su prepoznali našu kvalitetu i tradiciju, omogućavajući im pohađanje raznih zanimanja, te im se ovim putem zahvaljujemo na ukazanom povjerenju, a dojmove nekih od njih možete provjeriti ovdje.


> U 2017. godini postali smo članicom Europske organizacije za obrazovanje odraslih (EAEA) kao jedina privatna ustanova sa područja BiH.

> 2020. godine to smo sve podigli na još jednu razinu i proširili naše vidike, te smo postali članicom i Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE).


Ako ne znate koju srednju školu izabrati pročitajte zašto baš LIBAR


2. Maksimalno prilagođeni Vašim obavezama uz online učenje


Nastava i ispitivanje polaznika u programima obrazovanja odraslih je po važećim zakonima konzultativno-instruktivna, te je u potpunosti prilagođena odraslim osobama, a svi materijali osim u školskoj knjižnici dostupni su i na našoj web stranici/knjižnici. Strategija i vizija škole je da se uspostavi jednostavniji, efikasniji i jeftiniji način za stjecanje kvalitetnog obrazovanja i željene diplome i zvanja. 


SAMO ZA NAŠE POLAZNIKE:  Svi naši polaznici dobivaju i besplatan pristup našoj bogatoj online knjižnici, gdje smo postavili sve potrebne edukacijske materijale na jednom mjestu, za uspješan proces srednjoškolskog obrazovanja. Sve je maksimalno prilagođeno vašim obavezama, jer mi koristimo samo provjerene metode. Pristup je na linku  e-prijava


Polaganje srednje škole moguće je i kroz varijantu online učenja u LIBRU


3. Mogućnost nostrifikacije (verifikacije) diploma izvan BiH


Diplome stečene u našoj školi su međunarodno priznate i nostrificiraju se kako u cijeloj Bosni i Hercegovini tako i van njenih granica, što ističemo kao glavnu prednost. To omogućuje polaznicima koju su pohađali ovu školu da apliciraju za poslove i van Bosne i Hercegovine, pogotovo za poslove u Europskoj Uniji, a više o ovoj temi možete provjeriti ovdje. 
Sam proces nostrifikacije diploma i svih pripadajućih dokumenata ovisit će uvelike o vašem trenutnom statusu po pitanju iskustva, a najviše po pitanju vrste aplikacije za posao - odnosno da li aplicirate za posao kroz postupak dobivanja vize ili idete direktno prema poslodavcu sa posjedovanjem EU državljanstva.4. Za određena zanimanja ponude za posao


Također, u suradnji sa našim partnerima omogućujemo našim polaznicima otvorena radna mjesta za različita zanimanja.


5. Zaposlenje i nastavak školovanja


Diploma stečena kroz obrazovanje u Privatnoj srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti LIBAR, može se upisati u radnu knjižicu u RS-u ( u FBiH su radne knjižice prestale sa upotrebom 2016. godine Zakonom o radu FBiH „Službene novine FBiH“, broj 26/16), te također omogućava nastavak školovanja na sveučilištima i fakultetima u BiH.Osim prekvalifikacije škola vrši programe doškolovanja koji su namijenjeni osobama koje imaju završenu samo osnovnu školu te programe osposobljavanja i usavršavanja-specijalizacije (5. stupanj), a popis zanimanja pogledajte ovdje.Pozivamo Vas da kroz besplatne konzultacije dođete na upoznavanje, te da se uvjerite u kvalitetu naše usluge, kao i mnogi drugi tijekom proteklih 15 godina. 


 Budite u prednosti na duge staze ⌚ ⏳Vanjski izgled Privatne srednje škole LIBAR Široki Brijeg


Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg ©

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_55