Prekvalifikacija i doškolovanje u Privatnoj srednjoj strukovnoj školi LIBAR Široki Brijeg se uspješno vrše već
11. školsku godinu. Za to vrijeme imali smo zadovoljstvo školovati i uspješno prekvalificirati polaznike iz raznih dijelova šire regije koji su prepoznali našu kvalitetu i tradiciju, omogućavajući im pohađanje raznih zanimanja.

Nastava i ispitivanje polaznika u programima obrazovanja odraslih je po važećim zakonima konzultativno-instruktivna, te je u potpunosti prilagođena odraslim osobama, a svi materijali osim u školskoj knjižnici dostupni su i na našoj web stranici/knjižnici. Strategija i vizija škole je da se uspostavi jednostavniji, efikasniji i jeftiniji način za stjecanje kvalitetnog obrazovanja i željene diplome i zvanja.

Diplome stečene u našoj školi su međunarodno priznate i nostrificiraju se kako u cijeloj Bosni i Hercegovini tako i van njenih granica, što ističemo kao glavnu prednost. To omogućuje polaznicima koju su pohađali ovu školu da apliciraju za poslove i van Bosne i Hercegovine, pogotovo za poslove u Europskoj Uniji.

Također, u suradnji sa našim partnerima omogućujemo našim polaznicima otvorena radna mjesta za različita zanimanja.

Diploma stečena kroz obrazovanje u Privatnoj srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti LIBAR, upisuje se u radnu knjižicu, te također omogućava nastavak školovanja na sveučilištima i fakultetima u BiH.

Osim prekvalifikacije škola vrši programe doškolovanja koji su namijenjeni osobama koje imaju završenu samo osnovnu školu te programe osposobljavanja i usavršavanja-specijalizacije (5. stupanj).

Pozivamo Vas da se uvjerite u naše cijene i kvalitetu usluge.

Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti LIBAR Široki Brijeg

ŠTO KAŽU O NAMA

POČETNA STRANICA

Adresa

Antuna Mihanovića 5

88220 Široki Brijeg, BiH


Kontakt podatci

Tel/fax: + 387 39 705 631

Tel/fax: + 387 39 705 442

E-mail: info@libar.ba


Upisi u tijeku

Neki od razloga zbog čega izvršiti prekvalifikaciju u privatnoj školi Libar