PROGRAMI ŠKOLOVANJA

Izaberite neko od ponuđenih programa školovanja koje nudimo. U sklopu Privatne srednje strukovne škole s pravom javnosti Libar možete pronaći programe školovanja za 3. stupanj, 4. stupanj., 5. stupanj/stepen srednje stručne spreme, te razne vrste usavršavanja. U slučaju da imate potrebe za objašnjenjem koji je izbor najbolji za vas, slobodno nam se javite kako bismo pomogli u najboljoj mjeri.

Svi navedeni programi školovanja su raspoloživi, na vama je samo da nam ukažete koji od njih vam najviše odgovaraju i prema kojima pokazujete određene afinitete. Cilj je pronaći odgovarajući program koji će biti kombinacija traženog zanimanja na tržištu i vaših vještina i sklonosti prema obavljanju određenih poslova. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva koje smo, između ostalog, stekli i kroz informacije od prošlih polaznika, zasigurno možemo iznaći rješenja i pomoći u vašem odabiru programa obrazovanja.

Cijena polaganja određenog zanimanja i određenog stupnja školovanja ovisi o tome koju završenu školu i vrstu kvalifikacije imate (osnovna škola ili pak neka srednja), te je neophodno da nas kontaktirate za točan izračun. Kao ohrabrenje - proces izračuna cijene polaganja nije kompliciran, sve vam objasnimo. Stoga, očekujemo Vaš poziv na obostrano zadovoljstvo.

Prekvalifikacija, doškolovanje, specijalizacija i usavršavanje kroz programe školovanja i obrazovanja odraslih u školi Libar

ŠTO KAŽU O NAMA

POČETNA STRANICA