Programi školovanja

Doškolovanje i prekvalifikacija u Privatnoj školi LIBAR Široki Brijeg izvode se još od 2007. godine, a do današnjeg dana imali smo priliku ostvariti suradnju i upoznati nebrojene zanimljive polaznike.

KOJE PROGRAME NUDIMO: Izaberite neko od ponuđenih programa školovanja koje nudimo. U sklopu Privatne srednje strukovne škole s pravom javnosti LIBAR možete pronaći programe školovanja za 3. stupanj, 4. stupanj, 5. stupanj/stepen srednje stručne spreme, te razne vrste usavršavanja. Svi programi su razvrstani prema TABLICI ispod teksta, samo izaberite koja vrsta programa vas zanima i otvoriti će se stranica sa popisom zanimanja. U slučaju da imate potrebe za objašnjenjem koji je izbor najbolji za vas, slobodno nam se javite kako bismo pomogli u najboljoj mjeri.

KOJI PROGRAM IZABRATI: Svi navedeni programi školovanja su raspoloživi, na vama je samo da nam ukažete koji od njih vam najviše odgovaraju i prema kojima pokazujete određene afinitete. Cilj je pronaći odgovarajući program koji će biti kombinacija traženog zanimanja na tržištu i vaših vještina i sklonosti prema obavljanju određenih poslova. Iz našeg dugogodišnjeg iskustva koje smo, između ostalog, stekli i kroz informacije od prošlih polaznika, zasigurno možemo iznaći rješenja i pomoći u vašem odabiru programa obrazovanja.

KOJA JE CIJENA ODREĐENE ŠKOLE: Cijena polaganja određenog zanimanja utvrđuje se za svakoga posebno jer ovisi o školi koju sada imate, te ju je potrebno izračunati prema vašim razrednim svjedodžbama (polaže se samo razlika predmeta u sklopu programa prekvalifikacije ukoliko imate već neku srednju školu). To znači da ćemo samo trebati uvid u vaše sadašnje svjedodžbe srednje škole koje imate, tako da je postupak izračuna cijene jako jednostavan, sve vam objasnimo kroz par minuta razgovora. Ukoliko imate samo osnovnu školu, za vas je namijenjen program doškolovanja, gdje su također obavezne konzultacije kako bismo našli najbolje rješenje za vas i vašu budućnost na tržištu rada.

Očekujemo Vaš poziv na obostrano zadovoljstvo.

Doškolovanje, prekvalifikacija i usavršavanje za 3. i 4. i 5. stupanj srednje škole