Zanimanja trećeg (3.) stupnja

U ovom dijelu stranice možete pronaći zanimanja za 3. stupanj srednje škole koja izvodi Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg.

Klikom na željeno zanimanje u tablici ispod ovog teksta možete provjeriti detaljan opis zanimanja kao i ostale korisne informacije.

KOJA JE CIJENA POLAGANJA: Cijena polaganja određenog zanimanja utvrđuje se za svakoga posebno jer ovisi o školi koju sada imate, te ju je potrebno izračunati prema vašim razrednim svjedodžbama (polaže se samo razlika predmeta ukoliko imate već neku srednju školu). To znači da ćemo samo trebati uvid u vaše sadašnje svjedodžbe srednje škole koje imate, tako da je postupak izračuna cijene jako jednostavan, sve vam objasnimo kroz par minuta razgovora. Očekujemo Vaš poziv na obostrano zadovoljstvo.

➝ Ukoliko vas zanima 4. stupanj srednje škole, popis možete pronaći u dijelu Zanimanja 4. stupnja.

 Ukoliko vas zanima 5. stupanj srednje škole, popis možete pronaći u dijelu Specijalizacija (usavršavanje) - 5. stupanj.

 Za programe osposobljavanja na radnim strojevima i stjecanje certifikata kliknite ovdje.

Dva korisna članka koja opisuju našu uslugu i koja će vam zasigurno biti od velike pomoći su Kako steći međunarodnu diplomu i Kako izgledaju naše diplome, a za vas smo pripremili i dosta ostalih materijala u sekciji naši članci, kako biste stekli što bolji dojam i lakše odabrali željenu kvalifikaciju. 


Prekvalifikacija u treći (3.) stupanj/stepen srednje škole održava se za sljedeća zanimanja:

Prekvalifikacija treći (3.) stupanj srednje škole - programi