Zanimanja trećeg (3.) stupnja

U ovom dijelu stranice možete pronaći zanimanja za 3. stupanj srednje škole koja izvodi Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg.

Klikom na željeno zanimanje u tablici ispod teksta možete provjeriti detaljan opis zanimanja kao i ostale korisne informacije.

* Cijena polaganja određenog zanimanja i određenog stupnja školovanja ovisi o tome koju školu i vrstu kvalifikacije imate ranije završenu (osnovna škola ili neka srednja), te je neophodno da nas kontaktirate za točan izračun. Proces izračuna cijene polaganja nije kompliciran, sve vam objasnimo kroz par minuta razgovora. Očekujemo Vaš poziv na obostrano zadovoljstvo.

> Ukoliko vas zanima 4. stupanj srednje škole, popis možete pronaći u dijelu Zanimanja 4. stupnja.

> Ukoliko vas zanima 5. stupanj srednje škole, popis možete pronaći u dijelu Specijalizacija (usavršavanje) - 5. stupanj.

> Za programe osposobljavanja na radnim strojevima i stjecanje certifikata kliknite ovdje.

Dva korisna članka koja opisuju našu uslugu i koja će vam zasigurno biti od velike pomoći su Kako steći međunarodnu diplomu i Kako izgledaju naše diplome, a za vas smo pripremili i dosta ostalih materijala u sekciji naši članci, kako biste stekli što bolji dojam i lakše odabrali željenu kvalifikaciju. 


Prekvalifikacija u treći (3.) stupanj/stepen srednje škole održava se za sljedeća zanimanja: