Nagradna igra povodom 10. godina Libra

Privatna srednja strukovna škola LIBAR vas nagrađuje!


Budući da smo zakoračili u 10. školsku godinu našeg djelovanja odlučili smo vas nagraditi tabletom GIGATECH 9″ Multipad E900, u nadi da će pronaći osobu kojoj je prijeko potreban za edukaciju i svakodnevni napredak.

Uvjeti za sudjelovanje su:

# "like" na Facebook stranicu Libar Obrazovanje Odraslih
# "like" na ovu objavu
# "share" ove objave
javno/public na svom Facebook profilu


Imate vremena do 20.11.2016. za sudjelovanje u nagradnoj igri, a sretnog dobitnika biramo slučajnim odabirom. Pratite nas i sretno svima!

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_42