Ugostiteljska zanimanja su IN i ovo ljeto

Iz godine u godinu ugostiteljska zanimanja postaju sve traženija i može se reći popularnija, prvenstveno jer u okruženju u kojem se nalazimo gdje turizam dobiva sve više maha, te predstavlja jedinu uzdanicu gospodarskog razvoja.


Osnovicu takvog turizma čine ugostiteljski djelatnici (prvenstveno kuhari i konobari), do kojih bi svi poslodavci trebali više držati (čast iznimkama). Bez obzira na situaciju u kojoj se nalaze ugostiteljski djelatnici, to je posao koji ispunjava i gdje dobar djelatnik ima izbora za promjenu radnog mjesta, jer je potražnja velika i zasigurno će biti još i sljedećih godina. Upravo zbog toga ugostiteljski djelatnici trebaju težiti k tome da budu „gospoda koja poslužuju gospodu“, jer danas samo kvaliteta prolazi. Time težimo osobnom napretku, a takvo stajalište i djelovanje mora imati zajamčenu budućnost i uspješnost, za koje će se naći poslodavac koji to cijeni i prepoznaje.

 

AUTOR: Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg ©

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_43