Ponuda za nezaposlene

Za sve koji ste dugo na zavodu za zapošljavanje ili ste tek izgubili posao, LIBAR Vam osigurava 10% popusta na sve programe obrazovanja, do 01.09.2016. godine. 

Vaš status nezaposlene osobe dokazujete potvrdom sa Zavoda za zapošljavanje, a preduvjet za ostvarivanje ovog popusta je da se javite porukom na našu Facebook stranicu:


https://www.facebook.com/LibarObrazovanje/


i dogovorite svoj dolazak odnosno sami upis.


AUTOR: Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg ©

 

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_40