Susret s našim prijateljima u Kopenhagenu
Krovna europska organizacija za obrazovanje odraslih European Association for the Education of Adults - EAEA, kojoj i naša škola pripada kao punopravna članica, kao i svake godine organizirala je dodjelu nagrada „Grundtvig Award“ za najangažiranije i najinovativnije obrazovne institucije u Europi. Ove godine bili smo u Kopenhagenu, Danska.Nagradu u kategoriji obrazovnih ustanova u Europi dodijeljena je Università Senza Età - Campoformido iz Italije za projekt The Street University. Ovaj projekt je fokusiran na edukaciju odraslih osoba koje nemaju razvijenu sposobnost pisanja i čitanja u svakodnevnici, a obuka se izvodi isključivo izvan učionica diljem Italije.

Osim nagrade, izabrana i je nova skupština organizacije. 

                                                

S nestrpljenjem čekamo novo druženje u okviru Europske organizacije za obrazovanje odraslih.

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_1280