UNESCO kampanja "Obrazovanjem do održivog razvoja"


Na poziv kolega iz Međunarodnog Vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE), odlučili smo se kao članica uključiti i postati protagonisti online kampanje UNESCO-a pod nazivom „Obrazovanjem do održivog razvoja“.


Svjesni smo prirodnih ljepota koje konkretno Bosna i Hercegovina posjeduje, a isto tako svakodnevno gledamo uništavanje istih. Počevši od gradnje "mini" hidroelektrana na skoro svakoj rijeci, potoku, gdje je jedini interes spustiti cijevi u korito iste, pa sve do krivolova u kojem uživaju "strasni" lovci - dok oni normalni lovci, bez potpore državnih zakona ne mogu puno učiniti.


Kada nedostaje institucionalne podrške, onda je svijest malog čovjeka prevladavajuća uloga u zaštiti okruženja u kojem živimo. Bilo kakva vrsta edukacija se mora transferirati i više uključiti u osvještavanje ljudi o očuvanju planete Zemlje. 


Sa ovim pozivamo i ostale edukacijske ustanove, pogotovo one koje rade sa mlađim dobnim skupinama, da odvoje određene školske sate kako bi na vrijeme uputili djecu o ovoj problematici, a za ostalo će svakako biti vremena.


Svjetska konferencija UNESCO-a o obrazovanju za održivi razvoj održat će se u virtualnom obliku, a od njih smo dobili na pravo korištenje ovog bannera i ostalih pripadajućih materijala.

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_1286