Kako izgledaju naše diplome + ovjera sudskim pečatom

Predstavljamo vam izgled naših diploma, te izgled sudskog međunarodnog pečata (Apostille pečat), kojim se dodatno potvrđuje vjerodostojnost naših isprava i ubrzava proces priznavanja diploma ukoliko se nađete u inozemstvu. Više o Apostille pečatu i izgledu Rješenja o nostrifikaciji u EU zemljama opisali smo u članku Kako steći međunarodno priznatu diplomu.


Konkretno u ovom primjeru možete vidjeti sve pripadajuće svjedodžbe i diplomu koju je stekao polaznik po završetku 4. stupnja školovanja za zanimanje Elektrotehničar.


Napomena: Zbog zaštite osobnih podataka prema Zakonu o zaštiti osobnih podataka (Službeni glasnik BiH ", broj: 49/06, 76/11, 89/11) i radi moguće zloupotrebe, prekrili smo osobne podatke na svjedodžbama i diplomama, ali sve ostalo je vidljivo i jasno. Na zadnjoj slici prikazan je izgled APOSTILLE međunarodnog pečata (nadovjere) na diplomi.  Za sva pitanja stojimo na raspolaganju.Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, a nadamo se da smo vam ovim prikazom maksimalno približili naše vrijednosti.


AUTOR: Privatna srednja strukovna škola s pravom javnosti Libar Široki Brijeg ©


Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442

Tel 2: + 387 39 705 631

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.

script_1208