Rukovatelj strojem za otkop kamena

Tehnologija rada i korištenje stroja za otkop kamena ovisi o vrsti tla, konfiguraciji terena, raspoloživoj mehanizaciji za otkop i prijevoz, kao i o visini i dužini radnog poteza te količini koju treba otkopati.


Kod obavljanja ovakvih radnji potrebna je velika pažnja i sigurnost, budući da otkopu prethodi upotreba eksploziva, tako da pomno treba postupati u skladu sa odabranom tehnologijom, važećim zakonima i propisima za takve radove radi sigurnosti gradilišta, opreme, objekata, ljudi i okoliša. Pri radovima treba postaviti svu potrebnu prometnu i sigurnosnu signalizaciju. Strojnom otkopu kamena također prethod radovi dubinskim bušilicama, gdje se izrađuju bušotine za miniranje, upravo zbog opremljenosti za takvu vrstu rada. 

Dokumentacija za upis

  • Rodni list
  • Ovjerena kopija osobne iskaznice
  • Potvrda o mjestu prebivališta (CIPS)
  • Original ili ovjerena kopija svjedodžbi ranije završene škole (svih razreda + završna)

Literatura

Knjige, priručnici i radni materijali osigurani su u Privatnoj srednjoj strukovnoj školi s pravom javnosti LIBAR. Prilikom vašeg upisa ili dolaska na informativni razgovor, pružamo detaljnu analizu i program vašeg školovanja, kako bismo vam omogućili što jednostavniju i bolju prilagodbu na proces obrazovanja odraslih. Izgled nekih od naših priručnika možete vidjeti u našoj knjižnici →.

Iskustva polaznika

Naša članstva i partnerstva

Ističemo naše članstvo u Europskoj organizaciji za obrazovanje odraslih, sa sjedištem u Bruxellesu (Belgija). Naš rad prepoznat je od ove organizacije, te je škola Libar od 2017. godine punopravna članica, gdje surađujemo na programima obrazovanja odraslih.

PROVJERI


U 2020. godini postali smo članovi krovne svjetske organizacije obrazovanja odraslih - Međunarodnog vijeća za obrazovanje odraslih (ICAE). Očekujte da ćemo kroz budućnosti nastaviti prenositi najbolje svjetske prakse iz oblasti obrazovanja odraslih, jer svatko ima prostora za napredak, pa tako i mi.

PROVJERI

Kontaktirati nas možete i putem sljedeće kontakt forme. Osoblje privatne škole Libar potrudit će se pružiti odgovor u što skorijem roku, a u slučaju da su vam informacije potrebne odmah, predlažemo da nas nazovete na:

 

Tel 1: + 387 39 705 442 

Tel 2: + 387 39 705 631 

Viber 1: + 387 63 192 192 

Facebook Libar → 

Polja označena * su obavezna kako bismo vam mogli pružiti odgovor.